} } }

3 kerstmarkten binnen een half uur van Roompot Beach Resort

Met de kerstdagen voor de deur is het tijd om uw woning gezellig te maken, voorbereidingen te treffen voor het kerstdiner en warme chocolademelk te drinken. En wat is er leuker dan in uw vrije uurtjes over een gezellige kerstmarkt struinen?

In de directe omgeving van onze bestemmingen worden diverse winterse activiteiten georganiseerd. Ook in de buurt van Roompot Beach Resort in Zeeland. Wij hebben drie kerstmarkten op maximaal een half uur rijden voor u verzameld.

Kerst in de hoofdstad

Middelburg ligt op ongeveer een half uur rijden van Roompot Beach Resort en is tot en met 15 januari omgetoverd tot winterstad. Op verschillende plekken in de stad worden winterse activiteiten georganiseerd. Op zaterdag 16 december vindt op de Markt de Wintermarkt plaats en ook het Damplein wordt een aantal dagen omgetoverd tot een ‘winter wonderland’. Op zaterdag 16 december wordt hier het Winterbierfestival georganiseerd.

Kerstmarkt in Dickens stijl

Op slechts een kwartier rijden van Roompot Beach Resort ligt het plaatsje Veere, waar we al eerder een blog over schreven. Op zaterdag 16 en zondag 17 december wordt Veere volledig in Dickens stijl gehuld. Wandel langs de winterse kraampjes en luister naar de diverse muziekoptredens die plaats zullen vinden.

Winter Wonderstad

Tot slot wordt ook Vlissingen (een half uur rijden vanaf Roompot Beach Resort) omgetoverd tot Wonderstad. Tot en met 29 december vinden er in de winkelstraten en op het Bellamypark diverse winterse activiteiten plaats. Wilt u een kerstmarkt bezoeken? Dan adviseren we u op vrijdag 22 of zaterdag 23 december naar de Oude Markt te gaan.

Bron: Omroep Zeeland

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.