} } }

5 uitjes in de buurt van onze Nederlandse bestemmingen

Na de Syberische temperaturen van vorige week zijn we bij Recreatiebeheer van Maanen heel blij met de stijgende temperaturen. Officieel is de lente begonnen, maar of het weer daar ook al naar luistert, is nog even de vraag. Voor het geval het lentezonnetje zich binnenkort toch laat zien, hebben we alvast wat leuke buitenactiviteiten in de buurt van onze Nederlandse bestemmingen voor u op een rijtje gezet.

Op pad in de buurt van…

Roompot Beach Resort

Met de auto bent u vanaf Roompot Beach Resort binnen een half uur in Middelburg. En wat is er leuker dan de hoofdstad van Zeeland te ontdekken via het water? Maak een rondvaart door de stad onder leiding van een gids die u alles kan vertellen over de historie. Is het toch iets minder mooi weer dan u had gehoopt? Breng dan een bezoekje aan het Zeeuws Museum, dat is gevestigd in de middeleeuwse abdij van Middelburg.

Camping de Duindoorn

Op ongeveer 30 kilometer van Camping de Duindoorn ligt de grote stad Haarlem. Hier is alleen het historische centrum al de moeite waard om lekker in rond te slenteren. Wilt u toch ook nog een speciale activiteit ondernemen? Koop dan een kaartje voor dierentuin Artisklas, de kleinste dierentuin van Nederland. Het park wordt volledig beheerd door vrijwilligers.

Camping de Paardekreek

Voor een leuke dag op (of in de buurt van) Camping de Paardekreek hoeft u eigenlijk helemaal niet ver weg. Het aangrenzende Veerse Meer biedt namelijk voldoende mogelijkheden voor vermaak. U kunt er kanoën, vissen, zeilen en nog veel meer. Ontdek ook eens de kleine, onbewoonde eilandjes die met een bootje te bereiken zijn. Lekker op avontuur!

Recreatiepark de Leistert

Speciaal voor de kids ligt op 20 minuten rijden van Recreatiepark de Leistert het attractiepark Toverland. Duik met het hele gezin onder in de magische wereld van het Land van Toos, de Magische Vallei en het magische bos.

Camping Zeestrand

Zin in een actieve, creatieve dag tijdens uw verblijf op Camping Zeestrand? Bij De Postwagen in Tolbert kunt u diverse workshops volgen of proberen te ontsnappen uit een escaperoom. Ontdek zelf de activiteiten en plan een leuke (mid)dag met het hele gezin!

Meer tips voor leuke uitjes ontdekken? Vind ze in onze blogs.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.