} } }

5 x verkoeling bij de accommodaties van Recreatiebeheer van Maanen

Wat heerlijk, de zon schijnt! Als u nog geen vakantie heeft geboekt, is dit het moment, want van dat mooie weer krijgt u toch ook vakantiekriebels? Met een beetje geluk is er zelfs nog een plekje vrij in de meivakantie, want die vrije dagen staan alweer voor de deur.

Verkoeling zoeken in het water

Als wij denken aan vakantie denken we toch snel aan genieten aan het water. Of dat nu de zee, een meer of ander natuurwater is; als we maar af kunnen koelen! Wist u dat vrijwel alle bestemmingen van Recreatiebeheer van Maanen zich aan of vlakbij het water bevinden?

Zee, meer of zwembad?

Zo is camping De Duindoorn gelegen in IJmuiden aan Zee, vlakbij het Noordzeestrand. Roompot Beach Resort in Zeeland bevindt zich zelfs op 500 meter van de Oosterschelde. En dan camping De Paardekreek, waar u in het Veerse Meer kunt genieten van het verkoelende water.

Recreatiepark de Leistert in Limburg behoort tot een van de mooiste campings in Nederland en beschikt over uitstekende faciliteiten, waaronder een subtropisch zwembad, een verward buitengolfslagbad én natuurwater. Maar laten we ook camping Zeestrand niet vergeten, gelegen in de kleine havenplaats Termunterzijl in Groningen. Zwemmen kan in Termunterzijl aan het strandje of in het natuurzwembad in de buurt.

Reserveer uw verblijf op een van onze locaties

Wat ons betreft is het tijd om de zwemspullen te verzamelen en u klaar te maken voor een verblijf in een van onze accommodaties in Nederland. Neem contact met ons op als u wilt weten welke accommodaties nog beschikbaar zijn in uw gewenste reisperiode. We helpen u graag met de voorbereidingen van uw ontspannen vakantie.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.