} } }

Camping de Duindoorn

IJmuiden aan zee | Nederland 2 stacaravans 1 safaritent
 • Wifi aanwezig
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Loopafstand van strand

Camping de Duindoorn

Camping de Duindoorn is gelegen in IJmuiden aan Zee, waar u kunt genieten van het prachtige Nederlandse Noordzeestrand. Dit strand is op loopafstand bereikbaar. Ook is dit goed te bereiken met de auto (ruime parkeerplaatsen).

Vanuit de camping kunt eindeloze fiets – en wandeltochten maken door het Nationaal park Zuid-Kennemerland, waarin de camping is gelegen. Na een lange fiets of wandeltocht kunt u in het compleet vernieuwde restaurant een lekker kopje koffie drinken.

Grote en gezellige steden in de directe omgeving, zoals Scheveningen, Alkmaar, Haarlem of Amsterdam zijn per auto of met de bus perfect te bezoeken. In Beverwijk is Europa’s grootste overdekte weekend-markt. Een dagtrip naar Amsterdam is vanuit de camping zo geregeld.

De gehele camping beschikt over een WiFi Netwerk.
Huisdieren zijn op de camping niet toegestaan.

Prijzen

U huurt bij ons al een weekend in een van de stacaravans vanaf EUR 180,- en een week al vanaf EUR 269,-.

Onze huurprijzen voor onze stacaravans zijn inclusief:

 • Toeristenbelasting
 • Gebruik, water en stroom
 • Eindschoonmaak
 • Gratis WIFI

Exclusief:

 • Gas verbruik

De Safaritent is inclusief:

 • Toeristenbelasting
 • Gebruik stroom en gas (max 1 gasfles per boeking);
 • Gratis WIFI.

Extra informatie

Wist u dat u vanuit IJmuiden perfect diverse uitstapjes kunt maken naar diverse grote steden? In de haven kunt u terecht voor heerlijke verse vis in de diverse restaurants die hier zijn gevestigd.

Adres Gegevens

Camping de Duindoorn

Badweg 40
1976 BZ IJmuiden
Nederland

In de buurt van Camping de Duindoorn

Cultuur snuiven in Amsterdam vanaf Camping de Duindoorn

In een van onze vorige blogs benoemden we al de mooie stranden van IJmuiden aan Zee, waar een van de campings in ons aanbod gevestigd is. Camping de Duindoorn is voorzien van luxe stacaravans, maar u kunt ook verblijven in een volledig uitgeruste safaritent. Op de camping en op de stranden in de omgeving is genoeg vermaak te vinden, maar als u eropuit wilt, liggen grote steden als Alkmaar, Amsterdam en Haarlem in de nabije omgeving.

IJmuiden aan Zee: mooie stranden in eigen land

Natuurlijk, een vakantie in het buitenland is een avontuur. Nieuwe plekken ontdekken, een andere cultuur en even helemaal weg van het normale, dagelijkse leven. Maar ook in Nederland wachten nog veel mooie plekken tot ze door u worden ontdekt. Op welke camping van Recreatiebeheer van Maanen u ook verblijft, iedere locatie is een bijzonder goed uitgangspunt om de omgeving te verkennen.

Een avontuurlijke vakantie in een safaritent in IJmuiden

Bent u een avonturier en staat een safari al lange tijd op uw verlanglijstje? Op camping De Duindoorn in IJmuiden kunt u alvast een beetje sfeerproeven: boek een weekend of een vakantie in een echte safaritent!

De omgeving IJmuiden aan zee

Vanaf uw caravan bereikt u wandelend binnen 10 minuten het Noordzee strand. Naast het strand biedt de omgeving erg mooie natuur om doorheen te wandelen. Gaat u graag fietsen? De Kennemerduinen bieden veel mooie bezienswaardigheden. Grotere steden zijn prima met de auto te bereiken. Binnen enkele minuten bent u in Amsterdam, Haarlem, Alkmaar.