} } }

Oosterschelde camping Anna Friso

Zeeland | Nederland 1 chalet
 • Wifi aanwezig
 • Huisdieren toegestaan
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Animatieteam
 • Loopafstand van strand

Op een van de mooiste locaties van Noord-Beveland, aan de voet van het nationaal park Oosterschelde in de gelijknamige Anna-Friso polder, ligt Oosterschelde camping Anna-Friso. De camping aan de Zeeuwse kust wordt omgeven door akkers en weilanden en ligt pal aan het water. De grond waarop de accommodaties zich bevinden, wordt omzoomd door een gesloten groenhaag en is opgedeeld in ruime staanplaatsen met terras.

Camping Anna-Friso is een echte familiecamping waar zowel jong als oud terechtkan om te genieten van een ontspannen vakantie. In het hoogseizoen is een recreatieteam aanwezig, maar er zijn ook voldoende faciliteiten beschikbaar waar de kinderen zich urenlang mee kunnen vermaken. Ook is er een privé-strand en viswater aanwezig.

Prijzen

Onze huurprijzen zijn inclusief:

 • Toeristenbelasting
 • Administratiekosten
 • Gebruik gas, water en stroom
 • Gebruik van het Wissenbad ( openluchtzwembad te Wissenkerke )
 • Gratis WIFI.

Extra informatie

Heeft u een huisdier?

Deze is van harte welkom! Camping Anna Friso is een erg diervriendelijk park.

Adres Gegevens

Oosterschelde camping Anna Friso

Strandhoekweg 1
4493 NS Kamperland

Onze accommodaties op Oosterschelde camping Anna Friso

In de buurt van Oosterschelde camping Anna Friso

5 uitjes in de buurt van onze Nederlandse bestemmingen

Na de Syberische temperaturen van vorige week zijn we bij Recreatiebeheer van Maanen heel blij met de stijgende temperaturen. Officieel is de lente begonnen, maar of het weer daar ook al naar luistert, is nog even de vraag. Voor het geval het lentezonnetje zich binnenkort toch laat zien, hebben we alvast wat leuke buitenactiviteiten in de buurt van onze Nederlandse bestemmingen voor u op een rijtje gezet.

Gasten over Recreatiebeheer van Maanen: #1

Een van de eerste dingen die wij doen als we zelf op vakantie gaan, is het lezen van reviews. Want wie wil nu niet weten hoe het andere gasten in dat hotel of op die camping is bevallen? Om deze reden hebben we een van onze gasten gevraagd om haar ervaringen met onze dienstverlening te delen. Lees haar verhaal hieronder.

Heerlijk onbezorgd op vakantie; dat wilt u toch ook?

Vakantie betekent: tijd om te ontspannen. Maar de voorbereidingen voor een vakantie kunnen soms best een beetje stressvol zijn. Zijn alle koffers ingepakt? Is het huis opgeruimd? Zit mijn paspoort in de tas?

Bezoek de bekende Deltawerken in Zeeland

Als u ervan houdt om tijdens een vakantie lekker uit te waaien aan het strand hoeft u helemaal niet zo ver weg. Roompot Beach Resort ligt in het noorden van Zeeland, omgeven door water en schiereilanden.

Ontdek Kamperland op de fiets

Brengt u uw vakantie graag op de fiets door? Genietend van het weer, de omgeving en de rust. Af en toe een stop om de benen even rust te geven en wat te eten of te drinken. Als dit voor u klinkt als de perfecte vakantie mag u een bezoek aan Roompot Beach Resort in Kamperland zeker niet overslaan.

Wat te doen in Zeeland

Roompot Beach Resort in Kamperland is een uitstekende uitvalsbasis om Zeeland verder te verkennen. Zo bent u met de auto al binnen een half uur in Middelburg, maar ook in de nabije omgeving zijn genoeg leuke plekken te ontdekken. In deze blog geven we u een aantal leuke adresjes om te bezoeken in de omgeving van Roompot Beach Resort. Aan lekker eten hoeft het u namelijk niet te ontbreken tijdens uw vakantie in Zeeland!

4 dingen die u nog niet wist over Zeeland

Zeeland is een van de oudste provincies van Nederland en heeft voor toeristen veel te bieden. Dankzij de grote waterpartijen, de mooie stranden en natuur is het een gewilde vakantiebestemming. Zeeland heeft wellicht zelfs meer te bieden dan u in eerste instantie dacht.

De omgeving Zeeland

Vanaf uw caravan bereikt u wandelend binnen 500 meter het strand van de Oosterschelde. Naast het strand biedt de omgeving erg mooie natuur om doorheen te wandelen. Gaat u graag fietsen? Zeeland biedt veel mooie bezienswaardigheden, het grote Deltaproject “Neeltje Jans” bereikt u bijvoorbeeld al binnen 10 minuten fietsen. Grotere steden zijn prima met de auto te bereiken. Binnen enkele minuten bent u in Middelburg, Vlissingen of Goes.