} } }

Roompot Beach Resort

Zeeland | Nederland 5 stacaravans 1 chalet
 • Wifi aanwezig
 • Huisdieren toegestaan
 • Restaurant
 • Speeltuin
 • Suptropisch Zwembad
 • Animatieteam
 • Loopafstand van strand

Onze caravans bevinden zich op vakantiepark Roompot Beach Resort.
Dit park is voor veel mensen een ideale plek om zijn of haar vakantie door te brengen.

Strand en watersport

Het park heeft de beschikking over een strand en een jachthaven. Daarnaast zijn er gelegenheden voor watersport en visserij, maar de omgeving leent zich ook voor een relaxte fiets- of wandeltocht. Even rustig bijkomen op een terrasje? Er is een ruime keuze aan diverse horecagelegenheden.

Vaargeul de Roompot

Langs het park loopt een dijk waarachter vaargeul de Roompot zich bevindt. Deze vaargeul is een veelgebruikte route voor watersporters en ander vaarverkeer. Dit is zeker in het drukke seizoen een plek waar u uw ogen uit zult kijken.

Roompot

Roompot is door heel Nederland en in het buitenland met veel parken ruim aanwezig. Het is een speerpunt van Roompot om het hun gasten zo goed mogelijk naar hun zin te maken. Dit komt tot uiting in uitstekend verzorgde parken op mooiste plekjes van Nederland.

Prijzen

Onze huurprijzen zijn inclusief:

 • Toeristenbelasting
 • Administratiekosten
 • Gebruik gas, water en stroom
 • Toegang tot het subtropisch zwemparadijs
 • Gratis WIFI.

Extra informatie

Heeft u huisdieren?

Zij zijn van harte welkom! Roompot Beach Resort is een erg diervriendelijk park.

Plattegrond

Adres Gegevens

Roompot Beach Resort

Mariapolderseweg 1
4493 PH Kamperland
Nederland

In de buurt van Roompot Beach Resort

Vakantie voor het hele gezin, dus ook uw huisdier gaat mee

De verblijven van Recreatiebeheer van Maanen zijn er voor het hele gezin. Of u er nu lekker met z’n tweeën tussenuit gaat of de kinderen meeneemt voor een echte familievakantie. En zo’n familievakantie is natuurlijk niet compleet als de hond thuis moet blijven. Gelukkig is dat op onze locaties niet nodig. Uw huisdier is bij Recreatiebeheer van Maanen van harte welkom.

Ontdek Kamperland op de fiets

Brengt u uw vakantie graag op de fiets door? Genietend van het weer, de omgeving en de rust. Af en toe een stop om de benen even rust te geven en wat te eten of te drinken. Als dit voor u klinkt als de perfecte vakantie mag u een bezoek aan Roompot Beach Resort in Kamperland zeker niet overslaan.

Wat te doen in Zeeland

Roompot Beach Resort in Kamperland is een uitstekende uitvalsbasis om Zeeland verder te verkennen. Zo bent u met de auto al binnen een half uur in Middelburg, maar ook in de nabije omgeving zijn genoeg leuke plekken te ontdekken. In deze blog geven we u een aantal leuke adresjes om te bezoeken in de omgeving van Roompot Beach Resort. Aan lekker eten hoeft het u namelijk niet te ontbreken tijdens uw vakantie in Zeeland!

4 dingen die u nog niet wist over Zeeland

Zeeland is een van de oudste provincies van Nederland en heeft voor toeristen veel te bieden. Dankzij de grote waterpartijen, de mooie stranden en natuur is het een gewilde vakantiebestemming. Zeeland heeft wellicht zelfs meer te bieden dan u in eerste instantie dacht.

De omgeving Zeeland

Vanaf uw caravan bereikt u wandelend binnen 500 meter het strand van de Oosterschelde. Naast het strand biedt de omgeving erg mooie natuur om doorheen te wandelen. Gaat u graag fietsen? Zeeland biedt veel mooie bezienswaardigheden, het grote Deltaproject “Neeltje Jans” bereikt u bijvoorbeeld al binnen 10 minuten fietsen. Grotere steden zijn prima met de auto te bereiken. Binnen enkele minuten bent u in Middelburg, Vlissingen of Goes.