} } }

Een avontuurlijke vakantie in een safaritent in IJmuiden

Bent u een avonturier en staat een safari al lange tijd op uw verlanglijstje? Op camping De Duindoorn in IJmuiden kunt u alvast een beetje sfeerproeven: boek een weekend of een vakantie in een echte safaritent!

Van alle gemakken voorzien

In de safaritent vindt u wat u nodig heeft; de houten keuken is van alle gemakken voorzien en als u het terras bij de woonkamer betrekt, is de tent geschikt om volledig buiten te leven. Geen overbodige luxe, maar alleen de voorzieningen die u echt nodig heeft. Een verblijf in de safaritent is uw kans om te ontdekken hoe een echte safari-ervaring u bevalt.

Avontuurlijk Afrika en Noord-Hollands landschap

In de safaritent waant u zich in het prachtige Afrika, maar op en rondom camping De Duindoorn kunt u genieten van de Noord-Hollandse schoonheden die IJmuiden u te bieden heeft. De camping grenst aan het natuurgebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland en ligt dichtbij Amsterdam, Zandvoort en Haarlem. Vergeet uw fiets niet mee te nemen als u graag een lange tocht maakt, want daar is de omgeving zeker geschikt voor. Op ongeveer een kilometer van de camping vindt u het strand waar u diverse watersporten kunt beoefenen, maar natuurlijk ook gewoon heerlijk ontspannen van de zon kunt genieten.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het verblijf in een safaritent op camping De Duindoorn? Of bent u benieuwd wat er nog meer te doen is in IJmuiden? Neem dan gerust contact op met Recreatiebeheer van Maanen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en prijzen van uw verblijf.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.