} } }

Tips voor je vakantiebestemming

Heerlijk onbezorgd op vakantie; dat wilt u toch ook?

Vakantie betekent: tijd om te ontspannen. Maar de voorbereidingen voor een vakantie kunnen soms best een beetje stressvol zijn. Zijn alle koffers ingepakt? Is het huis opgeruimd? Zit mijn paspoort in de tas?

Vakantie voor het hele gezin, dus ook uw huisdier gaat mee

De verblijven van Recreatiebeheer van Maanen zijn er voor het hele gezin. Of u er nu lekker met z’n tweeën tussenuit gaat of de kinderen meeneemt voor een echte familievakantie. En zo’n familievakantie is natuurlijk niet compleet als de hond thuis moet blijven. Gelukkig is dat op onze locaties niet nodig. Uw huisdier is bij Recreatiebeheer van Maanen van harte welkom.

Waar gaat u dit jaar naartoe op vakantie?

De tweede week van het nieuwe jaar zit er bijna op. Ons goede voornemen voor dit jaar is doorgaan waar we in 2017 gebleven waren: onze dienstverlening blijven ontwikkelen en optimaal comfort bieden in onze verblijven. Heeft u goede voornemens voor 2018?

Een terugblik op 2017

De laatste week van 2017 is aangebroken: tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. 2017 was een jaar vol ontwikkelingen voor Recreatiebeheer van Maanen. We nemen u mee langs een aantal belangrijke gebeurtenissen:

3 kerstmarkten binnen een half uur van Roompot Beach Resort

Met de kerstdagen voor de deur is het tijd om uw woning gezellig te maken, voorbereidingen te treffen voor het kerstdiner en warme chocolademelk te drinken. En wat is er leuker dan in uw vrije uurtjes over een gezellige kerstmarkt struinen?

Recreatiebeheer van Maanen in een nieuw jasje

Heeft u het al gezien? Sinds vorige week heeft Recreatiebeheer van Maanen een nieuwe website!

Tijd voor een winterse vakantie

Nu de wintertijd is ingegaan, kijken we bij Recreatiebeheer van Maanen alvast vooruit. Want hoewel de herfstvakantie in Nederland nog maar net voorbij is, lonken de volgende vrije dagen alweer. De kerstvakantie is een heerlijke periode om er even tussenuit te gaan. Met uw partner of met het hele gezin. Nog even ontspannen en opladen voordat het nieuwe jaar begint.

Bezoek de bekende Deltawerken in Zeeland

Als u ervan houdt om tijdens een vakantie lekker uit te waaien aan het strand hoeft u helemaal niet zo ver weg. Roompot Beach Resort ligt in het noorden van Zeeland, omgeven door water en schiereilanden.

Op ontdekkingstocht in Toscane

Bij Recreatiebeheer van Maanen steken we onze liefde voor Italië niet onder stoelen of banken. Sterker nog; we zijn helemaal weg van het Zuid-Europese vakantieland! Een van de campings in ons aanbod is Camping Paradiso, gelegen in Viareggio in Toscane (vlakbij Pisa). Camping Paradiso is een uitstekende uitvalsbasis om Toscane te verkennen. In de buurt van Pisa liggen de dorpjes Vicopisano en Certosa, op ongeveer 20 minuten rijden van elkaar. Beide plaatsen zijn zeker een bezoekje waard als u houdt van de typische karakteristieke bouwwerken die Italië te bieden heeft.

Maximaal speelplezier op Recreatiepark De Leistert

Op vakantie is het tijd voor uw gezin. Geen werk, geen verplichtingen; alleen maar ontspannen en genieten. En natuurlijk wilt u dan dat ieder lid van het gezin het naar zijn zin heeft. Want als uw kinderen genieten, heeft u toch ook een fijne vakantie?

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.