} } }

Tips voor je vakantiebestemming

INSPANNEN EN ONTSPANNEN IN LIMBURG

ZES REDENEN VOOR EEN FANTASTISCHE VAKANTIE IN TOSCANE

Hoewel er wel honderd redenen zijn om af te reizen naar de prachtige streek Toscane in Italië voor een vakantie, gaan wij er vandaag zes voor je noemen in deze blogpost. Laten we snel van start gaan!

Vijf voordelen van een vakantie in eigen land

Het is zover, je gaat bijna op vakantie. Je hebt er al weken, zo niet maanden, naar uitgekeken en nu heb je nog maar een paar dagen te gaan voor je dan echt vertrekt. Of je nu in eigen land op vakantie gaat of naar het buitenland vertrekt, er is een aantal zaken dat altijd geregeld moet worden. De laatste wassen moeten worden gedraaid, het huis wordt aan kant gemaakt en je pakt je koffer in. Het konijn wordt naar de buren gebracht en het abonnement op de krant is gepauzeerd. De dag dat jullie vertrekken breekt aan en daar is meteen het eerste voordeel van een vakantie in Nederland: je bent er zo!

OP ONTDEKKINGSTOCHT DOOR LIMBURG

Laatst hebben wij een prachtig nieuw chalet toe mogen voegen aan ons portfolio. Dit chalet staat, samen met een van onze andere chalets, op recreatiepark De Leistert in Roggel. We horen je hersens al kraken: Roggel… Roggel…. Laten we je helpen. Roggel ligt in de gemeente Limburg, schuin boven Weert en Roermond. Wellicht ben je nog nooit in die buurt geweest en weet je niet wat daar allemaal te doen is. Wij hebben het voor je uitgezocht en zetten hieronder een aantal activiteiten voor je op een rij. Alle activiteiten uit deze blog zijn binnen 30 minuten met de auto te bereiken.

EROPUIT TIJDENS DE ZEEUWSE HERFST

Je gaat nog even lekker op vakantie in de herfst en de bestemming is Zeeland. Natuurlijk ben je bekend met onze ons Hollandse najaarsweer en is er een goede kans dat je een paar dagen van je vakantie binnen door gaat brengen omdat het regent. Uiteraard gaan we ook uit van een paar heerlijke dagen waarop je eropuit kunt trekken om te genieten van de herfstzon. Een strandwandeling is wellicht het eerste waar je aan denkt bij ´Zeeland´ en ´buiten´, maar wist je dat er nog meer leuke buitenactiviteiten zijn om een droge herfstdag mee te vullen? Wij zetten hier een paar ideeën voor je op een rij.

NAZOMEREN IN ZEELAND

Helaas, de zomervakanties zitten er weer op. De koffers zijn uitgepakt, alle vakantiewas is gedaan en het ´gewone´ leven is langzaamaan weer gestart. Het is misschien nog te vroeg om al na te denken over een vakantie tijdens de mei- of zomervakantie, maar wat dacht je van een paar dagen weg in de herfstvakantie?

EEN DAGJE UIT IN TOSCANE

Je hebt een chalet gehuurd op Camping Paradiso in Italië, in Toscane om precies te zijn. Op onze website heb je al het een en ander gelezen over het park en de omgeving en je verheugt je er al op om heerlijk in de Italiaanse zon te zitten. De kinderen hebben al geroepen dat ze uren gaan spelen op het strand en dat jullie je gaan vermaken aan het zwembad van Camping Paradiso staat ook al vast.

IK GA OP VAKANTIE EN IK NEEM MEE

Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel en een voetbal Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel, een voetbal en een zwembroek

Weekendje weg cadeau doen met de cadeaubon van Recreatiebeheer van Maanen

Misschien heeft u de afbeeldingen vorige week ook wel voorbij zien komen op diverse social media: “Nog 50 dagen tot Kerst!” Slechts een paar weken geleden liepen we nog in onze korte broek, maar inmiddels moeten we er aan geloven… het einde van het jaar nadert en dus ook de feestdagen komen er weer aan.

Naar de camping in Zeeland

Kamperen is hot! Uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat Nederlandse campings in het eerste half jaar van 2018 bijna 1,6 miljoen gasten hebben ontvangen. Dat waren er 7,5% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. U kunt uw kampeerspullen inpakken voor een vakantie in het buitenland, maar kamperen in eigen land wordt steeds populairder. Onder toeristen, maar ook onder Nederlanders. Gaat u binnenkort naar de camping, bijvoorbeeld in Zeeland?