} } }

Tips voor je vakantiebestemming

EEN DAGJE UIT IN TOSCANE

Je hebt een chalet gehuurd op Camping Paradiso in Italië, in Toscane om precies te zijn. Op onze website heb je al het een en ander gelezen over het park en de omgeving en je verheugt je er al op om heerlijk in de Italiaanse zon te zitten. De kinderen hebben al geroepen dat ze uren gaan spelen op het strand en dat jullie je gaan vermaken aan het zwembad van Camping Paradiso staat ook al vast.

IK GA OP VAKANTIE EN IK NEEM MEE

Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel en een voetbal Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel, een voetbal en een zwembroek

Weekendje weg cadeau doen met de cadeaubon van Recreatiebeheer van Maanen

Misschien heeft u de afbeeldingen vorige week ook wel voorbij zien komen op diverse social media: “Nog 50 dagen tot Kerst!” Slechts een paar weken geleden liepen we nog in onze korte broek, maar inmiddels moeten we er aan geloven… het einde van het jaar nadert en dus ook de feestdagen komen er weer aan.

Naar de camping in Zeeland

Kamperen is hot! Uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat Nederlandse campings in het eerste half jaar van 2018 bijna 1,6 miljoen gasten hebben ontvangen. Dat waren er 7,5% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. U kunt uw kampeerspullen inpakken voor een vakantie in het buitenland, maar kamperen in eigen land wordt steeds populairder. Onder toeristen, maar ook onder Nederlanders. Gaat u binnenkort naar de camping, bijvoorbeeld in Zeeland?

Logeerkinderen in Kamperland

Wonen ze daar? Nee. Of eigenlijk krijg je wel eens de indruk van wel. Logeren ze daar dan wel eens? Nou, elk jaar wel een keer of vier!

Vakantie in eigen land saai? Echt niet!

Sommige mensen gaan het liefst in het buitenland op vakantie. Over de grens zijn namelijk het avontuur, de mooie natuur en de bijzondere culturen te vinden. Toch? Natuurlijk is het geweldig om het vliegtuig of de auto te pakken en de wereld te ontdekken, maar bij Recreatiebeheer van Maanen zijn we van mening dat ook ons eigen land veel mooie plekken te bieden heeft.

Tips voor een roadtrip in Toscane

In onze vorige blog kwamen Guy en Nadine van Maanen aan het woord. Ze vertelden ons alles over hun mooiste vakantie, de bestemming die nog op hun wensenlijstje staat, maar ook over hun favoriete locatie in het aanbod van Recreatiebeheer van Maanen. En dat was zonder twijfel Toscane.

Vragenrondje met Guy en Nadine van Maanen

Voor deze blog lieten we Guy en Nadine, eigenaren van Recreatiebeheer van Maanen aan het woord. Want wat is hun favoriete vakantiebestemming en welk land staat nog op hun wensenlijstje?

Te laat voor een vakantie in september? Niet bij Recreatiebeheer van Maanen!

Te voet naar het strand, urenlang wandelen of fietsen door Nationaal Park Zuid-Kennemerland of gewoon heerlijk ontspannen een boek lezen op het terras van uw stacaravan. Op camping De Duindoorn in IJmuiden aan Zee geniet u van de rust, de natuur, maar kunt u ook de levendige steden in de omgeving opzoeken. Plan bijvoorbeeld een dagje naar Haarlem, Alkmaar of Amsterdam. Met de auto of de bus bent u er binnen een mum van tijd.

Op huwelijksreis met Recreatiebeheer van Maanen

Gaat u binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Na zo’n spannende periode is het natuurlijk heerlijk om samen even te ontspannen. Op een zonnige bestemming in het buitenland of (met dit prachtige weer) gewoon lekker in eigen land.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.