} } }

Tips voor je vakantiebestemming

OP ONTDEKKINGSTOCHT DOOR LIMBURG

Laatst hebben wij een prachtig nieuw chalet toe mogen voegen aan ons portfolio. Dit chalet staat, samen met een van onze andere chalets, op recreatiepark De Leistert in Roggel. We horen je hersens al kraken: Roggel… Roggel…. Laten we je helpen. Roggel ligt in de gemeente Limburg, schuin boven Weert en Roermond. Wellicht ben je nog nooit in die buurt geweest en weet je niet wat daar allemaal te doen is. Wij hebben het voor je uitgezocht en zetten hieronder een aantal activiteiten voor je op een rij. Alle activiteiten uit deze blog zijn binnen 30 minuten met de auto te bereiken.

EROPUIT TIJDENS DE ZEEUWSE HERFST

Je gaat nog even lekker op vakantie in de herfst en de bestemming is Zeeland. Natuurlijk ben je bekend met onze ons Hollandse najaarsweer en is er een goede kans dat je een paar dagen van je vakantie binnen door gaat brengen omdat het regent. Uiteraard gaan we ook uit van een paar heerlijke dagen waarop je eropuit kunt trekken om te genieten van de herfstzon. Een strandwandeling is wellicht het eerste waar je aan denkt bij ´Zeeland´ en ´buiten´, maar wist je dat er nog meer leuke buitenactiviteiten zijn om een droge herfstdag mee te vullen? Wij zetten hier een paar ideeën voor je op een rij.

NAZOMEREN IN ZEELAND

Helaas, de zomervakanties zitten er weer op. De koffers zijn uitgepakt, alle vakantiewas is gedaan en het ´gewone´ leven is langzaamaan weer gestart. Het is misschien nog te vroeg om al na te denken over een vakantie tijdens de mei- of zomervakantie, maar wat dacht je van een paar dagen weg in de herfstvakantie?

EEN DAGJE UIT IN TOSCANE

Je hebt een chalet gehuurd op Camping Paradiso in Italië, in Toscane om precies te zijn. Op onze website heb je al het een en ander gelezen over het park en de omgeving en je verheugt je er al op om heerlijk in de Italiaanse zon te zitten. De kinderen hebben al geroepen dat ze uren gaan spelen op het strand en dat jullie je gaan vermaken aan het zwembad van Camping Paradiso staat ook al vast.

IK GA OP VAKANTIE EN IK NEEM MEE

Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel en een voetbal Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel, een voetbal en een zwembroek

Weekendje weg cadeau doen met de cadeaubon van Recreatiebeheer van Maanen

Misschien heeft u de afbeeldingen vorige week ook wel voorbij zien komen op diverse social media: “Nog 50 dagen tot Kerst!” Slechts een paar weken geleden liepen we nog in onze korte broek, maar inmiddels moeten we er aan geloven… het einde van het jaar nadert en dus ook de feestdagen komen er weer aan.

Naar de camping in Zeeland

Kamperen is hot! Uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat Nederlandse campings in het eerste half jaar van 2018 bijna 1,6 miljoen gasten hebben ontvangen. Dat waren er 7,5% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. U kunt uw kampeerspullen inpakken voor een vakantie in het buitenland, maar kamperen in eigen land wordt steeds populairder. Onder toeristen, maar ook onder Nederlanders. Gaat u binnenkort naar de camping, bijvoorbeeld in Zeeland?

Logeerkinderen in Kamperland

Wonen ze daar? Nee. Of eigenlijk krijg je wel eens de indruk van wel. Logeren ze daar dan wel eens? Nou, elk jaar wel een keer of vier!

Vakantie in eigen land saai? Echt niet!

Sommige mensen gaan het liefst in het buitenland op vakantie. Over de grens zijn namelijk het avontuur, de mooie natuur en de bijzondere culturen te vinden. Toch? Natuurlijk is het geweldig om het vliegtuig of de auto te pakken en de wereld te ontdekken, maar bij Recreatiebeheer van Maanen zijn we van mening dat ook ons eigen land veel mooie plekken te bieden heeft.

Tips voor een roadtrip in Toscane

In onze vorige blog kwamen Guy en Nadine van Maanen aan het woord. Ze vertelden ons alles over hun mooiste vakantie, de bestemming die nog op hun wensenlijstje staat, maar ook over hun favoriete locatie in het aanbod van Recreatiebeheer van Maanen. En dat was zonder twijfel Toscane.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.