} } }

Cultuur snuiven in Amsterdam vanaf Camping de Duindoorn

In een van onze vorige blogs benoemden we al de mooie stranden van IJmuiden aan Zee, waar een van de campings in ons aanbod gevestigd is. Camping de Duindoorn is voorzien van luxe stacaravans, maar u kunt ook verblijven in een volledig uitgeruste safaritent. Op de camping en op de stranden in de omgeving is genoeg vermaak te vinden, maar als u eropuit wilt, liggen grote steden als Alkmaar, Amsterdam en Haarlem in de nabije omgeving.

Een dagje naar Amsterdam

Vlakbij Camping de Duindoorn vertrekt een rechtstreekse lijnbus naar Amsterdam, waar u zich gemakkelijk een hele dag kunt vermaken. Ga bijvoorbeeld cultuur snuiven in een van de vele musea of neem de tijd om te shoppen in de winkels die de grote stad te bieden heeft. Tussendoor geniet u van een welverdiende kop koffie op het terras. Om de dag af te sluiten kiest u een plekje in een gezellig restaurant. Wanneer u terugkomt op de camping is het tijd om uw benen rust te geven, want zo’n dag rondslenteren in Amsterdam kan erg vermoeiend zijn!

Andere steden in de omgeving

Bent u al vaker in Amsterdam geweest en bezoekt u liever een andere stad in de omgeving? Dan zijn Alkmaar en Haarlem ook zeer de moeite waard. Datzelfde geldt voor Zandvoort of Bloemendaal. Een trip naar deze steden kunt u bovendien combineren met een bezoekje aan het strand.

Verblijf op Camping de Duindoorn

Heeft u interesse in een verblijf op Camping de Duindoorn? Neem dan contact met ons op. Vul het contactformulier in; dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.