} } }

Eigenaren over Recreatiebeheer van Maanen: #1

De laatste jaren is het aanbod van Recreatiebeheer van Maanen behoorlijk gegroeid. We begonnen in 2010 met slechts één caravan, maar inmiddels zijn er tientallen caravans beschikbaar op verschillende bestemmingen in Nederland en buitenland.

Deze caravans zijn niet allemaal van ons. Sommige verblijven zijn in bezit van een externe eigenaar, die wij ondersteunen bij het onderhoud en verhuur van de caravan. Op die manier nemen wij het volledige verhuurproces voor hen uit handen.

Eén van de eigenaren waar we mee samenwerken is Jaap van Eck. Jaap is aannemer en heeft daarnaast verschillende vakantieparken in onderhoud, waaronder in Westerschouwen en Noord-Beveland. Op Roompot Beach Resort staan bovendien twee stacaravans die wij voor hem in beheer hebben. Wij spraken Jaap over zijn ervaring met het uitbesteden van het onderhoud en de verhuur van zijn caravans.

Onze samenwerking met Jaap

Jaap: “Recreatiebeheer van Maanen verzorgt voor het onderhoud, de schoonmaak en het verhuur van twee stacaravans op Roompot Beach Resort. Guy en Nadine nemen alle werkzaamheden aan de caravans uit handen en daar ben ik erg tevreden over. In onze samenwerking staat eerlijkheid centraal en dat is wat mij betreft de basis van een goede samenwerking. We zitten op één lijn wat betreft de gang van zaken omtrent de stacaravans en zien elkaar regelmatig om lopende zaken te bespreken. Guy staat altijd klaar om ergens bij te helpen of om mijn vragen te beantwoorden. Ik ben erg tevreden over onze samenwerking.”

De verhuur of het onderhoud van uw caravan uitbesteden?

Bent u zelf in het bezit van een stacaravan, maar wilt u de werkzaamheden omtrent de verhuur, het onderhoud en/of de schoonmaak graag door iemand laten overnemen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wie weet wat we voor u kunnen betekenen.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.