} } }

Over ons

Recreatiebeheer van Maanen is een kleinschalige onderneming waarbij persoonlijk contact met onze Nederlandse en internationale gasten hoog in het vaandel staat. We bieden onze gasten graag een fijne vakantie tegen aantrekkelijke prijzen. Via Recreatiebeheer van Maanen kunt u eenvoudig en snel een stacaravan, chalet of vakantiewoning huren. We gebruiken korte lijnen om uw vragen snel te beantwoorden en uw reserveringen te verwerken.

Aanbod stacaravans en chalets

In 2010 kochten we voor onszelf een stacaravan die we een aantal weken per jaar besloten te verhuren. Dit beviel zo goed, dat het aanbod in de jaren daarna is uitgebreid tot 19 caravans in Zeeland en IJmuiden aan Zee. Zelf komen we graag in Italie, het is een van onze favoriete vakantielanden. Behalve in Nederland verhuren we sinds 2015 dan ook vier chalets in het zonnige Italie. Daarnaast bieden we een vakantiehuis aan langs de Moezel in Traben-Trarbach (Duitsland). Sinds de start in 2010 zijn we uitgegroeid tot specialist in het verhuren van stacaravans.

Verhuurbemiddeling

Naast het verhuren van vakantiewoningen beheren we voor diverse particulieren het volledige proces van de verhuur van hun stacaravan of chalet. Met de ervaring die we de afgelopen jaren in de recreatiebranche hebben opgedaan, weten we hoe we publiciteit rondom uw recreatiewoning moeten creëren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan adverteren op passende en goed bezochte internationale websites. Daarnaast verzorgen we het verhuurtraject, de boeking, en de inning van de huur en andere bijkomende kosten. Ook zorgen we ervoor dat de waarborgsom wordt afgewikkeld. Na vertrek van de huurder controleren wij de woning en zorgen we dat deze wordt schoongemaakt voordat de volgende bezoeker arriveert.

Save