} } }

Gasten over Recreatiebeheer van Maanen: #1

Een van de eerste dingen die wij doen als we zelf op vakantie gaan, is het lezen van reviews. Want wie wil nu niet weten hoe het andere gasten in dat hotel of op die camping is bevallen? Om deze reden hebben we een van onze gasten gevraagd om haar ervaringen met onze dienstverlening te delen. Lees haar verhaal hieronder.

“Op aanraden van mijn zus heb ik in 2012 voor het eerst een accommodatie van Recreatiebeheer van Maanen bezocht. Dit is ons zo goed bevallen, dat we sindsdien meerdere keren per jaar gaan. We hebben al veel verschillende accommodaties van Recreatiebeheer van Maanen bezocht, maar onze favoriet is stacaravan 166 op Roompot Beach Resort. De accommodatie ligt vlakbij de supermarkt en het café waar de kinderdisco wordt georganiseerd. Met kinderen is dat een groot pluspunt!

Gastvrij en vriendelijk team

Met Guy en Nadine hebben we altijd heel leuk contact gehad. We hebben elkaar ook ontmoet op Roompot Beach Resort. Ze doen er alles aan om ons comfortabel te laten voelen in de accommodaties. Daarnaast is Ellen van de schoonmaakservice een hele harde werker en kunnen we met vragen altijd bij haar terecht.

Tweede huis

We komen al zo lang op Roompot Beach Resort dat het een beetje ons tweede thuis geworden is. Onze dochter – inmiddels 7 jaar oud – kent het park door en door en vindt het heerlijk als we daar zijn.

Recreatiebeheer van Maanen is een absolute aanrader

Ik kan niet anders dan Recreatiebeheer van Maanen van harte aanbevelen als u op zoek bent naar een onbezorgde vakantie. Het ontspannen verblijf begint al bij de boeking; heel eenvoudig en altijd goed geregeld.” – Stefanie