} } }

Goedkoop een caravan huren bij goedkopecaravanhuren.nl

Kortgeleden zijn we bij Recreatiebeheer van Maanen een nieuwe uitdaging aangegaan. We hebben de website goedkopecaravanhuren.nl overgenomen. We geloven namelijk dat het huren van een compleet uitgeruste caravan helemaal niet duur hoeft te zijn! Met de caravans in het aanbod van goedkopecaravanhuren.nl kun je ook met een klein budget heerlijk op vakantie.

Al vanaf €179 per week huur je een compleet ingerichte caravan voor 3 tot 4 personen. Alle caravans zijn standaard ‘all inclusive’ ingericht. Dit betekent dat een complete inventaris aanwezig is en je nergens een meerprijs voor betaalt.

Eerste hulp bij kamperen

Of je nu een beginnende of een ervaren kampeerder bent; met de caravans van goedkopecaravanhuren.nl kan iedereen uit de voeten. We helpen je graag bij het koppelen van de caravan aan je auto en vertellen je hoe je de caravan op de camping klaar kunt maken voor gebruik.

Volg de nieuwtjes en ontwikkelingen van goedkopecaravanhuren.nl

Wil je meer weten over goedkopecaravanhuren.nl? Aan de website wordt nog gewerkt, maar je kunt alvast een kijkje nemen. Of volg goedkopecaravanhuren.nl op Facebook, zodat je op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen!

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.