} } }

Heerlijk onbezorgd op vakantie; dat wilt u toch ook?

Vakantie betekent: tijd om te ontspannen. Maar de voorbereidingen voor een vakantie kunnen soms best een beetje stressvol zijn. Zijn alle koffers ingepakt? Is het huis opgeruimd? Zit mijn paspoort in de tas?

Helaas kunnen we bij Recreatiebeheer van Maanen het inpakken van uw koffers niet makkelijker maken ;-), maar dat geldt wel voor het boeken van uw vakantie. Wij doen er namelijk alles aan om uw vakantie zo onbezorgd en ontspannen mogelijk te maken. En dat begint niet pas wanneer u een van onze campings op rijdt. Nee, dat begint al bij het boeken van uw vakantie.

Gemakkelijk online uw vakantie boeken

Het boeken van uw vakantie via Recreatiebeheer van Maanen doet u namelijk gemakkelijk online. Zeker op onze nieuwe website is het reserveren van uw verblijf kinderspel. We leggen het stap voor stap aan u uit:

Stap 1: Kies een bestemming en reisperiode

Op onze homepage kunt u direct kiezen voor een bestemming en een gewenste periode. Maar weet u nog niet zeker waar u naartoe wilt? Scroll dan eerst door onze bestemmingen en kies een locatie die u aanspreekt.

Stap 2: Kies uw verblijf

Wanneer u een bestemming heeft gekozen, is het tijd om een verblijf uit te kiezen. Op iedere camping zijn verschillende stacaravans en andere verblijven beschikbaar. Let hierbij even goed op of het verblijf van uw keuze nog in uw gewenste reisperiode beschikbaar is.

Stap 3: Uw verblijf reserveren

En dan is het alweer tijd voor de laatste stap: het reserveren van uw verblijf. Kies de gewenste aankomstdatum, het aantal nachten dat u wilt boeken en vul uw persoonlijke gegevens in. Wanneer u vervolgens op ‘plaats boeking’ klikt, wordt uw reservering naar ons verstuurd. U ontvangt van ons altijd een bevestiging van uw reservering.

Vakantie voorpret

En dan kan de voorpret beginnen! Op onze blogpagina vindt u diverse blogs over onze verschillende bestemmingen en leuke bezienswaardigheden in de omgeving. Handig om alvast wat inspiratie op te doen en een lijstje te maken met plaatsen die u graag wilt bezoeken wanneer de vakantie eenmaal is aangebroken.

Heeft u vragen over het boeken van uw vakantie?

Heeft u na deze uitleg nog vragen over het online boeken van uw vakantie bij Recreatiebeheer van Maanen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. Bel, stuur een e-mail of stuur ons een bericht via Facebook. We helpen u graag verder.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.