} } }

IJmuiden aan Zee: mooie stranden in eigen land

Natuurlijk, een vakantie in het buitenland is een avontuur. Nieuwe plekken ontdekken, een andere cultuur en even helemaal weg van het normale, dagelijkse leven. Maar ook in Nederland wachten nog veel mooie plekken tot ze door u worden ontdekt. Op welke camping van Recreatiebeheer van Maanen u ook verblijft, iedere locatie is een bijzonder goed uitgangspunt om de omgeving te verkennen.

Op vakantie in IJmuiden

Neem nu IJmuiden aan Zee. IJmuiden aan Zee is de ‘roepnaam’ voor het recreatiegebied in de stad IJmuiden. Op loopafstand van de zee vindt u camping de Duindoorn, waar u kunt verblijven in een van onze luxe stacaravans of in een volledig uitgeruste safaritent. IJmuiden aan Zee staat bekend om de rauwe schoonheid van de haven, de industrie en de kilometerslange stranden.

Genieten op het strand

De stranden in IJmuiden zijn zeer geliefd onder watersporters, maar het is ook een feest om ontspannen op een bankje langs het strand plaats te nemen. De vele vissersboten, jachten en schepen die af en aan varen zijn een lust voor het oog. En natuurlijk mag een heerlijk vers visje niet ontbreken! In IJmuiden vindt u drie stranden, dus er is plaats voor iedereen. Of u nu naar het strand komt voor een actieve middag of om heerlijk te ontspannen.

Activiteiten voor jong en oud in IJmuiden

Met name in de zomermaanden worden er diverse activiteiten georganiseerd. Op de website van VVV IJmuiden aan Zee vindt u het programma voor de komende weken. Voor iedereen is er wel iets te doen, of u nu van muziek, theater of cultuur houdt of iets actiefs wilt ondernemen.

Boek uw verblijf op camping de Duindoorn

Wilt u deze zomer IJmuiden ontdekken? Boek dan een verblijf op camping de Duindoorn via Recreatiebeheer van Maanen. We informeren u graag over de beschikbaarheid en de mogelijkheden.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.