} } }

IK GA OP VAKANTIE EN IK NEEM MEE

Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel en een voetbal Ik ga op vakantie en ik neem mee: een tandenborstel, een voetbal en een zwembroek

Maar wat neem je nu eigenlijk echt mee, als je op vakantie gaat naar een van de accommodaties van Recreatiebeheer Van Maanen? Is het nodig dat je een waterkoker meeneemt als je ’s ochtends graag een kopje thee drinkt? En neem je je eigen hoofdkussen mee of is er een aanwezig? Wij vertellen je er in deze blog alles over.

Persoonlijke spullen

Natuurlijk neem je zelf jouw persoonlijke spullen mee op vakantie. Denk hierbij aan genoeg kleding, je zwemspullen, een badlaken, toiletspullen en medicijnen. Daarnaast is een beetje vermaak voor op regenachtige dagen ook altijd goed om in te pakken: een spelletje, je tablet, je mobiele telefoon en misschien wel een draagbare spelcomputer. Vergeet je de opladers niet?
Eigenlijk neem je dus alles mee dat je ook mee zou nemen naar een hotel, maar er zijn wat dingen die je extra in moet pakken.

Handdoeken en lakens

In jouw accommodatie is heel veel aanwezig, maar er zijn een paar dingen waar je zelf nog voor moet zorgen. Zo zijn er in de slaapkamers kussens en dekbedden aanwezig, maar vragen we je wel om zelf hoeslakens en dekbedhoezen van thuis mee te nemen. Wel zo fijn, dan slaap jij lekker onder jouw favoriete dekbedset.
In jouw accommodatie zijn ook geen handdoeken aanwezig. Dit wil zeggen dat je zelf moet zorgen voor handdoeken voor na het douchen, bij het zwembad, aan het strand en voor een handdoek en theedoek in de keuken. Vind je het fijn om een tafellaken te gebruiken bij het eten? Neem die dan ook mee!

Kleine belangrijke zaken

De handdoeken en bedlinnen nemen heel wat plek in in de auto, maar er zijn ook nog wat kleine dingetjes die je misschien wel mee wil nemen naar jouw chalet of stacaravan. Zo is het handig om alvast een of twee rollen toiletpapier mee te nemen en een flesje handzeep om af en toe eens lekker je handen mee te wassen. Voor in de keuken zijn wat kruiden, een schuursponsje en een vaatdoek handig, evenals genoeg afwasmiddel voor de tijd dat je in jouw accommodatie verblijft. Ook een paar vuilniszakken komt altijd goed van pas!

Waar wij al aan gedacht hebben

Natuurlijk hebben wij ook al gedacht aan een heleboel spullen die jij niet meer mee hoeft te nemen. Zo is er in elke accommodatie een koffiezetapparaat en een waterkoker aanwezig. Ook aan alle borden, glazen, bekers en bestek hebben wij gedacht. In de keuken vind je alle spullen om lekker mee te koken en buiten vind je een tuinset met een fijne parasol. Ook een kurkentrekker en blikopener zijn aanwezig in de keuken en tot slot is een echte Nederlandse accommodatie natuurlijk niet compleet zonder…. Uiteraard! Een kaasschaaf!