} } }

Maximaal speelplezier op Recreatiepark De Leistert

Op vakantie is het tijd voor uw gezin. Geen werk, geen verplichtingen; alleen maar ontspannen en genieten. En natuurlijk wilt u dan dat ieder lid van het gezin het naar zijn zin heeft. Want als uw kinderen genieten, heeft u toch ook een fijne vakantie?

Nooit meer naar huis?

Bij Recreatiepark De Leistert zijn ze het daar volledig mee eens. Dit park is een waar paradijs voor kinderen. Wij weten niet of u veel uitstapjes buiten het park heeft gepland, maar de kans is groot dat de kids niet meer weg willen…

Beschikbare faciliteiten

Het aantal faciliteiten op het park zijn enorm. Er is een beachvolleybalveld, een fietscrossbaan en een verwarmd outdoor golfslagbad, maar ook op dagen wanneer het weer minder goed is, hoeven de kinderen zich niet te vervelen. In het klushuis kan worden getimmerd, gezaagd en geknipt en in het subtropisch zwembad zijn genoeg waterglijbanen om de hele dag mee zoet te zijn. Daarnaast wordt er momenteel gebouwd aan meer dan 500 m2 indoor speelplezier. Eind 2017 kunnen uw kinderen zich uitleven in de speeljungle.

Reserveer uw verblijf op Recreatiepark De Leistert

Ziet u een verblijf op Recreatiepark De Leistert wel zitten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of om direct uw verblijf te reserveren. Wij voorzien u graag van alle benodigde informatie. Een week in een van de stacaravans op het park is al te boeken vanaf €229,00.