} } }

Naar de camping in Zeeland

Kamperen is hot! Uit een onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) blijkt dat Nederlandse campings in het eerste half jaar van 2018 bijna 1,6 miljoen gasten hebben ontvangen. Dat waren er 7,5% meer dan in dezelfde periode vorig jaar. U kunt uw kampeerspullen inpakken voor een vakantie in het buitenland, maar kamperen in eigen land wordt steeds populairder. Onder toeristen, maar ook onder Nederlanders. Gaat u binnenkort naar de camping, bijvoorbeeld in Zeeland?

In het aanbod van Recreatiebeheer van Maanen vindt u maar liefst drie campings in Zeeland:

Roompot Beach Resort: vermaak op de camping en daarbuiten

Roompot Beach Resort is onderdeel van het welbekende Roompot Vakanties. Via Recreatiebeheer van Maanen verblijft u in een van de stacaravans, die zijn uitgerust met alle faciliteiten die u nodig heeft om ontspannen van uw vakantie te kunnen genieten. Denk hierbij aan een combi magnetron, een comfortabele douche, een grote zitbank, gratis wifi en de mogelijkheid om uw huisdier mee te nemen. Maar ook buiten uw verblijf is er genoeg te doen. Met mooi weer kunt u genieten van de stranden van Oostkapelle. Deze bevinden zich op loopafstand en zijn voorzien van het Europese keurmerk voor veilige en schone stranden. Het strand van Oostkapelle staat zelfs in de top 10 van schoonste stranden in Nederland.

Maar zoals we allemaal weten, kan het Nederlandse weer weleens roet in het eten gooien. Gelukkig hoeft u zich ook dan niet te vervelen. In de directe omgeving van Roompot Beach Resort vindt u de historische dorpjes Veere en Zierikzee en kunt u een uitstapje maken naar Middelburg, Vlissingen of Goes.

Een van de mooiste campings van Zeeland: Oosterschelde camping Anna Friso

Oosterschelde camping Anna Friso vindt u op een van de mooiste plekjes van Noord-Beveland, aan de voet van het nationaal park Oosterschelde. Natuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De groene omgeving en het water is de verblijfplaats van de mooiste vogels en andere dieren die u op uw gemak kunt bekijken tijdens een wandel- of fietstocht door de omgeving. De camping is geschikt voor jong en oud en biedt alle benodigde faciliteiten, waaronder een speeltuin, eetcafé en een recreatieteam (in het hoogseizoen). Oosterschelde camping Anna Friso ligt een aantal kilometer ten westen van Roompot Beach Resort.

Camping de Paardekreeg in Zeeland: een speelparadijs voor kinderen

Wilt u met kinderen naar de camping in Zeeland? Dan is camping De Paardekreek een waar paradijs. Het park beschikt over een waterspeelparadijs voor kinderen tot 12 jaar met een binnen- en buitenzwembad. De binnen- en buitenspeeltuin maken het plaatje helemaal af. Ook volwassen komen hier aan ontspanning toe; in de sauna en wellness komt u helemaal tot rust. Camping de Paardekreek bevindt zich op het kleinste eiland van Zeeland, pal aan het Veerse Meer. Hier worden het hele jaar door diverse watersporten beoefend, maar de omgeving is ook zeer geschikt voor heerlijke wandel- en fietstochten.

Wilt u meer lezen over kamperen in Zeeland?