} } }

Nieuw in ons aanbod: Oosterschelde camping Anna-Friso

Bij Recreatiebeheer van Maanen zijn we altijd op zoek naar mooie bestemmingen en accommodaties waar u een heerlijke vakantie kunt beleven. Misschien heeft u het al gezien, maar sinds een paar weken vindt u in ons aanbod een nieuwe locatie: Oosterschelde camping Anna-Friso.

Een van de mooiste plekjes van Noord-Beveland

Camping Anna-Friso ligt aan de voet van het nationaal park Oosterschelde in Zeeland. Volgens velen bevindt de camping zich op een van de mooiste plekjes van Noord-Beveland en wij kunnen niet anders dan dit bevestigen. De camping wordt omgeven door akkers en weilanden, heeft een priv├ęstrand en ligt pal aan zee. De Zeeuwse kust is uitermate geschikt om strandwandelingen te maken of gewoon te genieten van het heerlijke koele water. Ook visliefhebbers kunnen op camping Anna-Friso hun hart ophalen, want er is een viswater aanwezig waar u met uw hengel helemaal tot rust kunt komen.

Vermaak op en rond de camping

De camping heeft voldoende faciliteiten te bieden, maar ook in de omgeving is er van alles te ondernemen. Goes, Veere en Middelburg zijn leuke steden om eens een bezoek te brengen, maar ook als u meer een natuurliefhebber bent, bent u op camping Anna-Friso aan het juiste adres. Het landschap aan de Zeeuwse kust biedt talloze wandel- en fietsroutes die u door de prachtige natuur van Zeeland leiden.

Boek uw verblijf op camping Anna-Friso

Wilt u meer informatie over een verblijf op camping Anna-Friso? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook direct uw verblijf reserveren; dit doet u gemakkelijk via onze website door hieronder te klikken. Wie weet tot snel in Kamperland!

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.