} } }

Ontdek Kamperland op de fiets

Brengt u uw vakantie graag op de fiets door? Genietend van het weer, de omgeving en de rust. Af en toe een stop om de benen even rust te geven en wat te eten of te drinken. Als dit voor u klinkt als de perfecte vakantie mag u een bezoek aan Roompot Beach Resort in Kamperland zeker niet overslaan.

Ontdek de natuur van Kamperland

Kamperland was oorspronkelijk een landbouwdorp op het eiland Noord-Beveland, maar is inmiddels een populaire vakantiebestemming. Dit komt door de jachthaven, centraal in het dorp gelegen, maar ook door de aangelegde fietsroutes die u langs alle dorpen en inlagen van het eiland voert.

Zo kunt u bijvoorbeeld gebruikmaken van de 36 kilometer lange fietsroute ‘Ontdek Noord-Beveland’. Via deze route ontdekt u onder andere de Kamperlandse polders waar veel vogels leven en de Colijnsplaat, de plaatselijke visafslag.

Fietsen huren bij fietswinkel Kamperland

Natuurlijk kunt u op uw vakantie naar Roompot Beach Resort uw eigen fietsen meenemen, maar er zijn ook diverse adressen waar u comfortabele fietsen kunt huren. Zo beschikt fietswinkel Kamperland over zo’n 80 huurfietsen; elektrische fietsen, moutainbikes, tandems en meer. Wanneer u via Recreatiebeheer van Maanen op Roompot Beach Resort verblijft en onze naam doorgeeft bij fietswinkel Kamperland worden uw fietsen gratis bij de camping afgeleverd. Volledig klaar voor gebruik, zodat u direct kunt vertrekken.

Meer informatie over Roompot Beach Resort

Wilt u meer weten over Roompot Beach Resort of de omgeving van Kamperland? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mooie plekken die u in de buurt van Roompot Beach Resort kunt ontdekken.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.