} } }

Onze last minute aanbiedingen voor deze zomer

Heeft u nog geen vakantieplannen voor deze zomer, maar wilt u er nog wel even lekker tussenuit? Dat kan! Op verschillende locaties van Recreatiebeheer van Maanen zijn nog wat plekjes vrij, zowel in Nederland als over de grens.

Genieten in Italiaanse sferen

Op Camping Paradiso in Toscane, Italië, kunt u bijvoorbeeld nog een verblijf boeken in een van onze stacaravans. De camping vlakbij Pisa is enkele jaren geleden volledig gerenoveerd en daardoor in perfecte staat. Er is een zwembad aanwezig, een speeltuin en een restaurant. Bovendien is er in de maanden juli en augustus een animatieteam aanwezig om de kinderen iedere dag te vermaken. Als u liever de omgeving van de camping gaat verkennen, is er uiteraard ook genoeg te beleven. Bezoek de mooie steden Florence of Lucca, nationaal park Cinque Terre of ontdek in onze blogs andere bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn.

Vakantie in eigen land in een safaritent

Maar ook als u liever in eigen land blijft, hebben we nog een leuke aanbieding voor u beschikbaar. Op Camping de Duindoorn in IJmuiden aan Zee staat onze safaritent, geschikt voor vier personen. Dit verblijf is de perfecte keuze als u het heerlijk vindt om het grootste gedeelte van de dag buiten door te brengen. De safaritent en het aangrenzende terras is volledig ingericht. Een vakantie in de safaritent boekt u nu al vanaf €499 per week.

Direct uw verblijf reserveren?

Bent u geïnteresseerd in een verblijf op Camping Paradiso of Camping de Duindoorn? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden en de beschikbaarheid te bespreken. We helpen u graag met het boeken van uw vakantie!

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.