} } }

Op huwelijksreis met Recreatiebeheer van Maanen

Gaat u binnenkort trouwen? Gefeliciteerd! Na zo’n spannende periode is het natuurlijk heerlijk om samen even te ontspannen. Op een zonnige bestemming in het buitenland of (met dit prachtige weer) gewoon lekker in eigen land.

Kortgeleden mochten we op een van onze verblijven een pasgetrouwd koppel verwelkomen. En natuurlijk stond er een cadeautje voor hen klaar!

Op ontdekkingstocht in het karakteristieke Italië

Al onze verblijven, zowel in Nederland als in Italië, bieden voldoende mogelijkheden om van een romantische huwelijksreis te genieten. Slenter bijvoorbeeld samen door de karakteristieke straatjes van Viareggio, Pisa, Florence of een van de andere steden in de omgeving van Toscane. Drink een glas wijn op een knus terras en sluit de dag af met een authentiek Italiaans ijsje voordat u weer teruggaat naar Camping Paradiso.

Herinneringen maken in eigen land

Maar ook in Zeeland, Groningen en Limburg is genoeg te doen en te zien tijdens uw huwelijksreis. Bent u benieuwd naar de activiteiten en de omgeving van onze verblijven? Neem dan eens een kijkje op onze blog, waar veel tips te vinden zijn over onze bestemmingen.

Direct uw huwelijksreis plannen

Bent u benieuwd of een verblijf van uw keuze nog beschikbaar is tijdens de periode van uw geplande huwelijksreis? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag met het boeken van een heerlijke vakantie om na te kunnen genieten van uw mooie dag.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.