} } }

Over ons

Recreatiebeheer van Maanen is een kleinschalige onderneming waarbij persoonlijk contact met onze Nederlandse en internationale gasten hoog in het vaandel staat. We bieden onze gasten graag een fijne vakantie tegen aantrekkelijke prijzen. Via Recreatiebeheer van Maanen kunt u eenvoudig en snel een stacaravan, chalet of vakantiewoning huren. We gebruiken korte lijnen om uw vragen snel te beantwoorden en uw reserveringen te verwerken.

Aanbod stacaravans en chalets

Recreatiebeheer van Maanen zag het levenslicht in 2010, toen we voor onszelf een stacaravan kochten die we een aantal weken per jaar besloten te verhuren. Dit beviel zo goed, dat ons aanbod in de jaren daarna is uitgebreid. We verhuren nu accommodaties in IJmuiden aan Zee en op verschillende vakantieparken in Zeeland en Limburg. Doordat we zelf graag in Italië op vakantie gaan, verhuren we sinds 2015 ook vier chalets in dit zonnige Zuid-Europese land.

We kunnen dus wel zeggen dat we sinds de start in 2010 zijn uitgegroeid tot specialist in het verhuren van stacaravans. We maken het jou daarbij zo gemakkelijk mogelijk, zodat jij alleen nog hoeft te genieten van jouw vakantie.

Verhuurbemiddeling in samenwerking met EEZZ.NL

In samenwerking met eezz.nl ontzorgt Recreatiebeheer van Maanen ook de verhuur van vakantiewoningen voor veel particulieren. Wij treden in dit geval op als bemiddelaar tussen de verhuurder, de huurder en de eigenaar van het vakantiepark waar de accommodatie staat.

Wij zorgen onder andere voor de afhandeling van de boekingen, de sleuteloverdracht, de schoonmaak, de eindcontroles na verhuur en nog veel meer. Daarnaast promoten wij de accommodaties, op (internationaal) goed bezochte websites, en zorgen zo voor een optimale verhuur.

Wil jij jouw vakantiewoning verhuren? Neem dan contact met ons op en dan helpen wij je graag verder.

Goedkope caravan huren

Wij geloven dat een ontspannen en verzorgde vakantie niet duur hoeft te zijn en voor ieder budget mogelijk is. Daarom bieden we via goedkopecaravanhuren.nl compleet verzorgde caravans aan, al vanaf €149 per week. Neem zeker eens een kijkje op de website om te zien of een van de caravans iets voor jou is.