} } }

Een terugblik op 2017

De laatste week van 2017 is aangebroken: tijd om terug te blikken op het afgelopen jaar. 2017 was een jaar vol ontwikkelingen voor Recreatiebeheer van Maanen. We nemen u mee langs een aantal belangrijke gebeurtenissen:

Op safari in IJmuiden aan Zee

Zo voegden we allereerst een nieuw verblijf toe aan ons aanbod: en niet zomaar één… een safaritent! Op Camping de Duindoorn in IJmuiden aan Zee waant u zich op een heuse safari, maar dan met de luxe die u van een camping gewend bent. De tent is van alle gemakken voorzien. Spendeert u uw volgende vakantie in de safaritent in IJmuiden aan Zee? Lees de blog die we er eerder over schreven of reserveer direct.

Stacaravans opgeknapt

Maar we voegden niet alleen nieuwe verblijven aan ons aanbod toe. Het hele jaar door zijn we bezig ervoor te zorgen dat onze huidige verblijven in optimale staat verkeren. Stacaravan 505 en 313 op Roompot Beach Resort in Zeeland zijn volledig opgeknapt. U kijkt uw ogen uit!

Nieuw: cadeaubon van Recreatiebeheer van Maanen

Iets anders waar we dit jaar bij Recreatiebeheer van Maanen hard aan hebben gewerkt is de cadeaubon. Voortaan kunt u een familielid, vriend, vriendin of collega blij maken met een waardebon van Recreatiebeheer van Maanen. Deze cadeaubon kan worden ingeleverd bij een boeking van een van onze verblijven. Cadeauplezier gegarandeerd!

Populaire bestemmingen in een oogopslag

Tot slot lanceerden we nog niet zo lang geleden onze nieuwe website waarop u in een oogopslag onze populaire bestemming kunt bekijken. Ook leest u hier onze blogs, waarin we u iedere twee weken onder andere leuke vakantietips geven over onze bestemmingen.

Gelukkig nieuwjaar!

Wij hopen u ook in 2018 weer te mogen verwelkomen op een van onze bestemmingen. Recreatiebeheer van Maanen wenst u een fijne jaarwisseling. Tot volgend jaar!

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.