} } }

Tijd voor een winterse vakantie

Nu de wintertijd is ingegaan, kijken we bij Recreatiebeheer van Maanen alvast vooruit. Want hoewel de herfstvakantie in Nederland nog maar net voorbij is, lonken de volgende vrije dagen alweer. De kerstvakantie is een heerlijke periode om er even tussenuit te gaan. Met uw partner of met het hele gezin. Nog even ontspannen en opladen voordat het nieuwe jaar begint.

Wintervakantie in eigen land

Veel mensen zoeken in de wintermaanden de wintersportbestemmingen op. Logisch als u uw vrije dagen op de ski’s of het snowboard door wilt brengen. Maar als u een paar dagen of een hele week lekker wilt ontspannen hoeft u helemaal niet naar het buitenland. Zolang het maar koud genoeg is voor warme chocolademelk. En wie weet valt er zelfs nog wat sneeuw!

Een winterse strandwandeling

Diverse bestemmingen in ons aanbod liggen aan het strand. En wat is er nu heerlijker dan u warm aan te kleden en een lange strandwandeling te maken? Wanneer uw neus zo koud is dat hij er bijna afvalt, is het tijd om in een knusse strandtent voor de open haard op te warmen met een warme chocolademelk. Met een spannend boek voor u en wat speelgoed voor de kids komen jullie de dagen wel door. Als u na een paar dagen thuiskomt, lijkt het alsof jullie een eeuwigheid weg zijn geweest.

Reserveer uw kerstvakantie

Bent u benieuwd welke verblijven in ons aanbod de moeite waard zijn in de wintermaanden? Neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en beschikbaarheid. Wacht vooral niet te lang met reserveren, want de parken in ons aanbod zijn ook in de winterperiode populair. En bovendien kunt u dan alvast genieten van de voorpret…

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.