} } }

Vakantie voor het hele gezin, dus ook uw huisdier gaat mee

De verblijven van Recreatiebeheer van Maanen zijn er voor het hele gezin. Of u er nu lekker met z’n tweeën tussenuit gaat of de kinderen meeneemt voor een echte familievakantie. En zo’n familievakantie is natuurlijk niet compleet als de hond thuis moet blijven. Gelukkig is dat op onze locaties niet nodig. Uw huisdier is bij Recreatiebeheer van Maanen van harte welkom.

Genoeg ruimte voor uw huisdier

Onze stacaravans in Zeeland, Groningen, Limburg en Zandvoort zijn groot genoeg voor het hele gezin; met konijn, kat, hamster of hond. Bovendien hebben de meeste verblijven buiten genoeg ruimte om uw huisdier ook lekker rond te laten lopen. En wat dacht u van de stranden vlakbij Camping de Paardekreek, Roompot Beach Resort en Camping de Duindoorn? Erg geschikt voor lange wandelingen met de hond!

Laat het ons weten als u uw huisdier meeneemt

Bij Recreatiebeheer van Maanen helpen we u graag uw verblijf op een van onze locaties zo plezierig mogelijk te maken. Als u ons van tevoren laat weten dat u uw huisdier meeneemt op vakantie kunnen we uw stacaravan wellicht van wat extra benodigdheden voorzien.

Meer informatie over onze huisdiervriendelijke verblijven?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw huisdier op een specifieke locatie? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Recreatiebeheer maakt uw verblijf en dat van uw huisdier graag zo comfortabel mogelijk.