} } }

Vakantie in eigen land saai? Echt niet!

Sommige mensen gaan het liefst in het buitenland op vakantie. Over de grens zijn namelijk het avontuur, de mooie natuur en de bijzondere culturen te vinden. Toch? Natuurlijk is het geweldig om het vliegtuig of de auto te pakken en de wereld te ontdekken, maar bij Recreatiebeheer van Maanen zijn we van mening dat ook ons eigen land veel mooie plekken te bieden heeft.

Bezienswaardigheden in Nederland

Wat dacht u van de Deltawerken in Zeeland, de ruïnes en historische bouwwerken in Valkenburg, de overblijfselen uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog of Het Nationale Park De Hoge Veluwe? En dan hebben we het nog niet eens gehad over onze hoofdstad, de grootste publieke tuin, de Keukenhof en de talloze andere Nederlandse steden die uw bezoek zeker waard zijn.

Liever vaker kort op vakantie dan één keer lang

Regelmatig verschijnen er onderzoeksresultaten waarin wordt verteld dat een lange vakantie u niet gelukkiger hoeft te maken dan een korte vakantie. Het zou slimmer zijn om regelmatig kort op vakantie te gaan dan één lange reis te plannen. Bij Recreatiebeheer van Maanen zijn we er dan ook groot voorstander van om een ontdekkingstocht in eigen land te combineren met een overnachting buiten de deur. Ook al is het maar voor een weekend.

De bestemmingen in ons aanbod zijn verspreid over het hele land, van Zeeland tot Groningen. Welke plekken u ook wilt gaan ontdekken, onze accommodaties zijn ideale uitval posities voor een ‘getaway’ in ons kikkerlandje.

Nederland ontdekken vanaf de locaties van Recreatiebeheer van Maanen

Wilt u weten wat er zoal te doen is in de buurt van onze bestemmingen? Hieronder hebben we een lijstje samengesteld van eerder geschreven blogs, waarin we u tips geven over leuke activiteiten en bezienswaardigheden in de buurt van onze accommodaties in Zeeland, Limburg, Zandvoort en Groningen.

Ontdek Kamperland op de fiets
Wat te doen in Zeeland
5 uitjes in de buurt van onze Nederlandse bestemmingen
Bezoek de bekende Deltawerken in Zeeland
Cultuur snuiven in Amsterdam vanaf camping De Duindoorn

Meer blogs lezen? Bekijk dan onze blogpagina. Met vragen over onze accommodaties of de omgeving kunt u uiteraard contact met ons opnemen. We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.