} } }

Vakantie vieren aan het Veerse Meer

Bij Recreatiebeheer van Maanen kunt u stacaravans huren in binnen- en buitenland. In Nederland zijn we bijvoorbeeld goed vertegenwoordigd in Zeeland. Zoals u wellicht wel weet op Roompot Beach Resort, maar ook op Camping de Paardekreek vindt u onze stacaravans. Een verblijf op camping de Paardekreek staat garant voor een ontspannen vakantie voor jong en oud.

Watersportparadijs

Camping de Paardekreek ligt in Kortgene in Zeeland, pal aan het Veerse Meer. Vroeger was het een onstuimig natuurgebied, maar inmiddels is het Veerse Meer omgetoverd tot een paradijs voor watersporters. Er is ruimte om te surfen, kanoën, zeilen, waterskiën, duiken en vissen. Verspreid over het meer vindt u meerdere onbewoonde eilandjes, die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken over het water.

De omgeving ontdekken

Aan het Veense Meer grenzen bovendien diverse gezellige plaatsen, zoals Kamperland (Roompot Beach Resort), Kortgene en Veere. Zo vinden er in Veere het hele jaar door evenementen plaats en zeker in de zomermaanden is deze authentieke plaats een bezoekje waard.

Reserveer uw verblijf op Camping de Paardekreek

Recreatiebeheer van Maanen beschikt op Camping de Paardekreek over twee stacaravans. Deze caravans zijn uitgerust met alle faciliteiten die u nodig heeft om een heerlijke vakantie te beleven. Wilt u een verblijf reserveren op Camping de Paardekreek? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We verwelkomen u graag op een van de campings in ons aanbod.

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.