} } }

Veiligheidskeuringen voor onze accommodaties

Om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een onbezorgde vakantie in een van onze stacaravans worden er regelmatig keuringen uitgevoerd. Vorige week waren onze accommodaties in Zeeland aan de beurt; in de stacaravans werd de werking van gas en elektriciteit gecontroleerd.

Controle van 40 aandachtspunten

Recreatiebeheer van Maanen werkt samen met keuringspartner Seijsener, die gespecialiseerd is in het keuren van stacaravans en recreatiewoningen. Iedere drie jaar worden onze stacaravans volledig nagelopen en gecontroleerd op maar liefst 40 punten, waaronder gas en elektriciteit. Deze keuring voldoet volledig aan de normen van Recron, de Vereniging van Recreatieondernemers Nederland.

Herken een gekeurde caravan aan de keuringssticker

Als de accommodaties niet regelmatig worden gecontroleerd, ontstaan er risico’s op hoge kosten, maar ook slachtoffers. Dankzij de keuringen die worden uitgevoerd, worden eventuele aandachtspunten direct verholpen. Onze gekeurde stacaravans zijn te herkennen aan de ‘sta zeker en veilig’ sticker.

Onze stacaravans in Zeeland zijn helemaal goedgekeurd en kunnen weer even vooruit!

 

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.