} } }

Vragenrondje met Guy en Nadine van Maanen

Voor deze blog lieten we Guy en Nadine, eigenaren van Recreatiebeheer van Maanen aan het woord. Want wat is hun favoriete vakantiebestemming en welk land staat nog op hun wensenlijstje?

Welke bestemming staat nog op jullie wensenlijstje?

We willen graag nog eens een rondreis maken door Zuid-Afrika. We zijn heel benieuwd naar de mooie natuur, de bijzondere cultuur en natuurlijk de prachtige dieren die er leven.

Wat is de mooiste vakantie die jullie hebben beleefd?

Onze droom was om een rondreis door West-Amerika te maken en die is in 2015 uitgekomen. Het was een indrukwekkende reis waarin we veel mooie plekken en bezienswaardigheden hebben bezocht. Een tijd om nooit te vergeten!

Strandvakantie of actieve vakantie?

Een combinatie van beiden. We vinden het fijn om tot rust te komen op het strand, maar we zijn tussendoor ook graag actief om de omgeving wat beter te leren kennen.

Wat is jullie favoriete seizoen om op vakantie te gaan?

Eigenlijk heeft elk seizoen wel iets fijns. In de winter vinden we het heerlijk om te wandelen in de sneeuw en daarna met een warme kop koffie, thee of chocolademelk op te warmen bij de kachel. Maar in de zomer is het heerlijk dat de dagen zo lang duren en je kunt genieten van de lange zomeravonden.

Wat is jullie favoriete bestemming in het aanbod van Recreatiebeheer van Maanen?

Toscane! Als je na een vaak lange reis aankomt op camping Paradiso en je het straatje met chalets inrijdt, heb je direct een vakantiegevoel. De chalets op camping Paradiso hebben een prachtige veranda waar je heerlijk op kunt vertoeven. En daarnaast heeft de streek heel veel moois te bieden op het gebied van cultuur en natuur.

Bent u benieuwd naar de andere bestemmingen in het aanbod van Recreatiebeheer van Maanen? Neem een kijkje bij onze locaties.

 

Heeft u vragen of wilt u terug gebeld worden? Laat dan hier uw gegevens achter, wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.