} } }

Wat te doen in Zeeland

Roompot Beach Resort in Kamperland is een uitstekende uitvalsbasis om Zeeland verder te verkennen. Zo bent u met de auto al binnen een half uur in Middelburg, maar ook in de nabije omgeving zijn genoeg leuke plekken te ontdekken. In deze blog geven we u een aantal leuke adresjes om te bezoeken in de omgeving van Roompot Beach Resort. Aan lekker eten hoeft het u namelijk niet te ontbreken tijdens uw vakantie in Zeeland!

Grieks genieten bij Café Restaurant de Griek

Omgeven door kleine winkeltjes en karakteristieke huizen vindt u op de Veerweg in Kamperland Café Restaurant de Griek. Op zonnige dagen is het op het terras goed vertoeven onder het genot van de Griekse gerechten op de kaart. Voor de kinderen is er zelfs een speciale kinderkaart. En vraag ook zeker even naar de dagschotel voor het echte Griekse genieten.

Tijd voor pannenkoeken!

Als u verblijft op Roompot Beach Resort mag een bezoekje aan Pannenkoekenmolen De Graanhalm niet ontbreken. Dit pannenkoekenhuis is al ruim 40 jaar een begrip in de omgeving. En dat is niet voor niets: met volkoren meel, gemaakt van Zeeuwse Vlegeltarwe, worden de lekkerste Zeeuwse pannenkoeken gebakken. Als iedereen genoeg heeft gegeten, kunt u in het streekproductenwinkeltje gelijk wat spullen kopen om thuis ook zulke lekkere pannenkoeken te bakken. Met de auto is het nog geen 20 minuten rijden vanaf Roompot Beach Resort.

Ontdek de omgeving van Roompot Beach Resort

Bent u benieuwd wat er nog meer te doen is in de omgeving van Roompot Beach Resort? Kijk dan eens op onze website, waar we meer tips voor u hebben verzameld.