} } }

Weekendje weg cadeau doen met de cadeaubon van Recreatiebeheer van Maanen

Misschien heeft u de afbeeldingen vorige week ook wel voorbij zien komen op diverse social media: “Nog 50 dagen tot Kerst!” Slechts een paar weken geleden liepen we nog in onze korte broek, maar inmiddels moeten we er aan geloven… het einde van het jaar nadert en dus ook de feestdagen komen er weer aan.

Geef een beleving cadeau

Als u elkaar cadeaus geeft met Sinterklaas of Kerst weet u hoe moeilijk het soms kan zijn een leuk cadeau te verzinnen. Maar heeft u er weleens aan gedacht geen fysiek cadeau te geven, maar een leuke beleving? Een leuk uitje of een dagje weg bijvoorbeeld? Of een weekendje weg…

Cadeaubon van Recreatiebeheer van Maanen

Bij Recreatiebeheer van Maanen zijn sinds kort cadeaubonnen verkrijgbaar. Vanaf €25 koopt u een cadeaubon die aan al onze accommodaties kan worden besteed. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen iemand te verrassen met een weekendje weg dat u al bij ons heeft geboekt.

Goed voorbereid de feestdagen in

Heeft u dit jaar geen zin in cadeaustress vlak voor Sinterklaas of Kerst? Bestel dan nu alvast uw cadeaubon bij Recreatiebeheer van Maanen. Neem contact met ons op voor meer informatie of geef ons direct door voor welk bedrag u een cadeaubon wilt kopen. We helpen u graag een origineel cadeau te geven!